शीर्ष 100 सबसे अधिक लोकप्रिय खोज यन्त्र वेबसाइटें


नई शीर्ष डिस्कवर खोज यन्त्र दुनिया में वेबसाइटों रैंकिंग, यातायात और सहभागिता के आधार पर जैसे कि google, baidu या live.
उद्योग
श्रेणी
1
आगंतुकों
14.7B

Google.

उद्योग
श्रेणी
4
आगंतुकों
4.2B

全球最大的中文搜索引擎、致力于让网民更便捷地获取信息,找到所求。百度超过千亿的中文网页数据库,可以瞬间找到相关的搜索结果。

उद्योग
श्रेणी
18 1
आगंतुकों
1.1B 57.5M

Get free outlook email and calendar, plus office online apps like word, excel and powerpoint. sign in to access your outlook, hotmail or live email account.

उद्योग
श्रेणी
33
आगंतुकों
632.8M

Google.

उद्योग
श्रेणी
34 2
आगंतुकों
616.1M 30.9M

Bing permet de transformer les informations en actions, afin de consacrer moins de temps à la recherche et plus de temps à l’action.

उद्योग
श्रेणी
55 18
आगंतुकों
399.8M 89.8M

360搜索是安全、精准、可信赖的新一代搜索引擎,依托于360母品牌的安全优势,全面拦截各类钓鱼欺诈等恶意网站,提供更放心的搜索服务。 360搜索 so靠谱。

उद्योग
श्रेणी
57 8
आगंतुकों
387.2M 56.4M

Google.

उद्योग
श्रेणी
61 77
आगंतुकों
364.3M 189.4M

360搜索是安全、精准、可信赖的新一代搜索引擎,依托于360母品牌的安全优势,全面拦截各类钓鱼欺诈等恶意网站,提供更放心的搜索服务。 360搜索 so靠谱。

उद्योग
श्रेणी
65 5
आगंतुकों
344.1M 22.2M

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

उद्योग
श्रेणी
71 2
आगंतुकों
317.8M 8.3M

Google.

उद्योग
श्रेणी
80 2
आगंतुकों
285.5M 6.3M

Google.

उद्योग
श्रेणी
111 5
आगंतुकों
212.7M 9M

Google.

उद्योग
श्रेणी
114 1
आगंतुकों
207.6M 1.6M

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

उद्योग
श्रेणी
119 56
आगंतुकों
199.8M 154.1M

搜狗搜索

उद्योग
श्रेणी
128 14
आगंतुकों
187.1M 20.5M

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

उद्योग
श्रेणी
129 4
आगंतुकों
185.8M 5.3M

Google.

उद्योग
श्रेणी
132 52
आगंतुकों
182M 103.5M

Google.

उद्योग
श्रेणी
140 61
आगंतुकों
172.6M 47.9M

搜狗搜索

उद्योग
श्रेणी
143 7
आगंतुकों
169.4M 7.8M

Google.

उद्योग
श्रेणी
151 4
आगंतुकों
161.3M 3.7M

DuckDuckGo.

उद्योग
श्रेणी
161 17
आगंतुकों
152.2M 16.1M

Google.

उद्योग
श्रेणी
175 17
आगंतुकों
141.2M 13.6M

Google.

उद्योग
श्रेणी
180 9
आगंतुकों
137.7M 6.5M

Google.

उद्योग
श्रेणी
190 15
आगंतुकों
131.2M 10.1M

Google.

उद्योग
श्रेणी
218 12
आगंतुकों
115.9M 6.1M

Google.

उद्योग
श्रेणी
248 32
आगंतुकों
103.2M 13.7M

Google.

उद्योग
श्रेणी
250 17
आगंतुकों
102.5M 6.7M

Google.

उद्योग
श्रेणी
264 11
आगंतुकों
97.6M 3.8M

Google.

उद्योग
श्रेणी
277 10
आगंतुकों
93.5M 3.1M

Google.

उद्योग
श्रेणी
296 67
आगंतुकों
88.1M 22.9M

Google.

उद्योग
श्रेणी
330 59
आगंतुकों
79.9M 15.5M

Ask.com - Quelle est votre question?.

उद्योग
श्रेणी
333 39
आगंतुकों
79.2M 9.4M

Google.

उद्योग
श्रेणी
408 49
आगंतुकों
66M 8M

Google.

उद्योग
श्रेणी
411 34
आगंतुकों
65.6M 5.3M

Google.

उद्योग
श्रेणी
425 11
आगंतुकों
63.6M 1.5M

Google.

उद्योग
श्रेणी
449 53
आगंतुकों
60.5M 7.2M

Google.

उद्योग
श्रेणी
480 65
आगंतुकों
57M 8M

Google.

श्रेणी
488 28
आगंतुकों
56.2M 2.7M

Access Denied.

उद्योग
श्रेणी
504 14
आगंतुकों
54.6M 1.4M

Google.

उद्योग
श्रेणी
506 45
आगंतुकों
54.4M 4.7M

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

उद्योग
श्रेणी
520 51
आगंतुकों
53.1M 5.2M

Ecosia uses the ad revenue from your searches to plant trees where they are needed the most. By searching with Ecosia, you’re not only reforesting our planet, but you’re also empowering the communities around our planting projects to build a better future for themselves. Give it a try!

उद्योग
श्रेणी
570 64
आगंतुकों
48.9M 5.5M

Google.

उद्योग
श्रेणी
688 67
आगंतुकों
41.3M 4M

Google.

उद्योग
श्रेणी
689 39
आगंतुकों
41.2M 2.2M

Google.

उद्योग
श्रेणी
727 71
आगंतुकों
39.3M 3.8M

Google.

उद्योग
श्रेणी
753 182
आगंतुकों
38M 10.7M

Google.

उद्योग
श्रेणी
783 137
आगंतुकों
36.7M 6.9M

Google.

उद्योग
श्रेणी
848 65
आगंतुकों
34.2M 2.5M

Google.

उद्योग
श्रेणी
861 77
आगंतुकों
33.7M 3M

Google.

उद्योग
श्रेणी
924 102
आगंतुकों
31.6M 3.5M

Google.

उद्योग
श्रेणी
951 71
आगंतुकों
30.8M 2.2M

Google.

उद्योग
श्रेणी
954 47
आगंतुकों
30.8M 1.4M

Google.

उद्योग
श्रेणी
997 21
आगंतुकों
29.6M 548.7K

Google.

श्रेणी
999 100
आगंतुकों
29.5M 2.9M

Güncel altın fiyatları, son dakika haberleri, spor, oyun, yemek ve ilginizi çekebilecek birçok servis, Türkiye’nin lider internet platformu Mynet ile sizlerle!

उद्योग
श्रेणी
1,043 43
आगंतुकों
28.4M 1.1M

Google.

उद्योग
श्रेणी
1,196 60
आगंतुकों
25.1M 1.1M

Yandex.

उद्योग
श्रेणी
1,269 217
आगंतुकों
23.8M 4.4M

Google.

उद्योग
श्रेणी
1,394 196
आगंतुकों
21.9M 3.2M

Gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në gjuhën shqipe, e cila i ofron përdoruesve të saj gjetjen e informatave shqip nga i tërë interneti. përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë më shumë se 33 milion ueb faqe shqip nga i tërë interneti, si dhe më shumë se 7000 lajme ditore nga të gjitha portalet shqip të infomimit. gjirafa.com ndër të tjera ofron edhe oraret e autobusëve ndërmjet vendeve në kosovë, maqedoni dhe shqipëri, si dhe parashikimin e motit për qytetet kryesore. gjirafa.com, “kërko në gjuhën tënded”.

उद्योग
श्रेणी
1,476 182
आगंतुकों
20.8M 2.6M

Google.

उद्योग
श्रेणी
1,490 351
आगंतुकों
20.6M 5.6M

网易旗下利用大数据技术提供移动互联网应用的子公司,过去8年,先后推出有道词典、有道翻译官、有道云笔记、惠惠网、有道推广、有道精品课、有道口语大师等系列产品,总用户量达到7亿。

श्रेणी
1,622 45
आगंतुकों
19.1M 488.8K

INSIDER is about all the adventures life has to offer.

श्रेणी
1,663 117
आगंतुकों
18.7M 1.3M

Startpage.com delivers online tools that help you to stay in control of your personal information and protect your online privacy.

उद्योग
श्रेणी
1,723 26
आगंतुकों
18.1M 241.7K

Google.

उद्योग
श्रेणी
1,725 354
आगंतुकों
18.1M 4.1M

Google.

उद्योग
श्रेणी
1,834 44
आगंतुकों
17.1M 360.3K

Google.

उद्योग
श्रेणी
1,846 353
आगंतुकों
17M 3.6M

Google.

उद्योग
श्रेणी
1,873 203
आगंतुकों
16.8M 1.5M

Google.

उद्योग
श्रेणी
1,911 41
आगंतुकों
16.5M 311.3K

Google.

उद्योग
श्रेणी
1,944 122
आगंतुकों
16.2M 972.9K

Google.

उद्योग
श्रेणी
2,047 17
आगंतुकों
15.5M 116.5K

Google.

उद्योग
श्रेणी
2,065 144
आगंतुकों
15.4M 1M

Google.

उद्योग
श्रेणी
2,189 113
आगंतुकों
14.6M 644.8K

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

उद्योग
श्रेणी
2,287 66
आगंतुकों
14M 373.8K

Google.

उद्योग
श्रेणी
2,289 890
आगंतुकों
14M 3.6M

Info.com - Search The Web.

उद्योग
श्रेणी
2,430 103
आगंतुकों
13.3M 526.8K

Google.

उद्योग
श्रेणी
2,521 298
आगंतुकों
12.8M 1.2M

Google.

उद्योग
श्रेणी
2,679 555
आगंतुकों
12.2M 1.9M

Google.

उद्योग
श्रेणी
2,710 79
आगंतुकों
12M 306.8K

Google.

उद्योग
श्रेणी
2,794 470
आगंतुकों
11.7M 2.1M

Google.

श्रेणी
2,859 19
आगंतुकों
11.5M 68.1K

209.28 million stock images, vectors and videos. Greater choice from Alamy, the world’s most diverse stock photo collection.

उद्योग
श्रेणी
2,878 419
आगंतुकों
11.4M 1.7M

138美业网-美业传媒资讯聚合平台,中国美业更新量较大、具影响力的门户网站,提供美容行业观察与评论,人物访谈,美容院新闻、日化新闻、展会、创业、营销、化妆品品牌大全等最新资讯。

उद्योग
श्रेणी
2,930 230
आगंतुकों
11.2M 855.2K

Google.

उद्योग
श्रेणी
3,060 1K
आगंतुकों
10.8M 5.3M

Google.

उद्योग
श्रेणी
3,395 78
आगंतुकों
9.8M 207.4K

Google.

उद्योग
श्रेणी
3,467 522
आगंतुकों
9.6M 1.5M

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

उद्योग
श्रेणी
3,500 396
आगंतुकों
9.6M 878.1K

ZapMeta - All Web Results, One Engine.

उद्योग
श्रेणी
3,655 187
आगंतुकों
9.2M 444.4K

Google.

श्रेणी
3,755 325
आगंतुकों
9M