Industry
Rank
1
Visitors
14.7B

Google.

Industry
Rank
4
Visitors
4.2B

全球最大的中文搜索引擎、致力于让网民更便捷地获取信息,找到所求。百度超过千亿的中文网页数据库,可以瞬间找到相关的搜索结果。

Industry
Rank
17 1
Visitors
1.1B 57.5M

Get free outlook email and calendar, plus office online apps like word, excel and powerpoint. sign in to access your outlook, hotmail or live email account.

Industry
Rank
33 3
Visitors
632.8M 47.6M

Google.

Industry
Rank
35 2
Visitors
600.2M 29.2M

Bing permet de transformer les informations en actions, afin de consacrer moins de temps à la recherche et plus de temps à l’action.

Industry
Rank
51 6
Visitors
427.9M 51M

Google.

Industry
Rank
63 3
Visitors
353.9M 14.5M

搜狗搜索

Industry
Rank
69 1
Visitors
326.1M 4.2M

Google.

Industry
Rank
70 1
Visitors
321.9M 4.2M

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Industry
Rank
72 11
Visitors
313.8M 37.7M

360搜索是安全、精准、可信赖的新一代搜索引擎,依托于360母品牌的安全优势,全面拦截各类钓鱼欺诈等恶意网站,提供更放心的搜索服务。 360搜索 so靠谱。

Industry
Rank
79 7
Visitors
288.7M 25.1M

Google.

Industry
Rank
81 4
Visitors
282.3M 12M

Google.

Industry
Rank
107 5
Visitors
219.8M 8.8M

Google.

Industry
Rank
117 1
Visitors
202.8M 1.6M

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Industry
Rank
118 3
Visitors
201.3M 4.7M

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Industry
Rank
125
Visitors
191.1M

Google.

Industry
Rank
133 19
Visitors
180.8M 26.9M

360搜索是安全、精准、可信赖的新一代搜索引擎,依托于360母品牌的安全优势,全面拦截各类钓鱼欺诈等恶意网站,提供更放心的搜索服务。 360搜索 so靠谱。

Industry
Rank
137 7
Visitors
176M 8.5M

Google.

Industry
Rank
147 10
Visitors
165.2M 10.8M

Google.

Industry
Rank
154 4
Visitors
158.4M 3.6M

The Internet privacy company that empowers you to seamlessly take control of your personal information online, without any tradeoffs.

Industry
Rank
159 5
Visitors
154M 4.5M

Google.

Industry
Rank
172 15
Visitors
143.5M 12.3M

Google.

Industry
Rank
175 8
Visitors
141.2M 6.1M

Google.

Industry
Rank
206 12
Visitors
122M 6.8M

Google.

Industry
Rank
207 99
Visitors
121.5M 96.5M

搜狗搜索

Industry
Rank
222 25
Visitors
114.1M 12.9M

Google.

Industry
Rank
231 30
Visitors
110M 14.7M

Google.

Industry
Rank
234 17
Visitors
108.8M 7.6M

Google.

Industry
Rank
254 16
Visitors
101M 6.1M

Google.

Industry
Rank
267 5
Visitors
96.6M 1.6M

Google.

Industry
Rank
274 8
Visitors
94.4M 2.5M

Ask.com - Quelle est votre question?.

Industry
Rank
297 18
Visitors
87.8M 5.1M

Google.

Industry
Rank
359 13
Visitors
74M 2.3M

Google.

Industry
Rank
384 14
Visitors
69.7M 2.4M

Google.

Industry
Rank
407 36
Visitors
66.1M 5.7M

Google.

Industry
Rank
419 9
Visitors
64.4M 1.2M

Google.

Industry
Rank
430 50
Visitors
62.9M 7.4M

Google.

Industry
Rank
465 23
Visitors
58.7M 2.7M

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Industry
Rank
480 39
Visitors
57M 4.5M

Ecosia uses the ad revenue from your searches to plant trees where they are needed the most. By searching with Ecosia, you’re not only reforesting our planet, but you’re also empowering the communities around our planting projects to build a better future for themselves. Give it a try!

Industry
Rank
490 6
Visitors
56M 623.4K

Google.

Rank
511 86
Visitors
53.9M 7M

Access Denied.

Industry
Rank
526 10
Visitors
52.5M 914.1K

Google.

Industry
Rank
583 81
Visitors
47.9M 6.9M

Google.

Industry
Rank
640 80
Visitors
44M 5.6M

Google.

Industry
Rank
655 108
Visitors
43.1M 7.6M

Google.

Industry
Rank
658 45
Visitors
42.9M 2.8M

Google.

Industry
Rank
668 129
Visitors
42.4M 9M

Google.

Industry
Rank
785 81
Visitors
36.6M 3.8M

Google.

Industry
Rank
787 128
Visitors
36.6M 6.3M

Google.

Industry
Rank
851 224
Visitors
34.1M 10.8M

Google.

Industry
Rank
885 168
Visitors
32.9M 6.9M

Google.

Rank
909 8
Visitors
32.1M 256.2K

Güncel altın fiyatları, son dakika haberleri, spor, oyun, yemek ve ilginizi çekebilecek birçok servis, Türkiye’nin lider internet platformu Mynet ile sizlerle!

Industry
Rank
917 118
Visitors
31.9M 4.2M

Google.

Industry
Rank
1,009 69
Visitors
29.2M 1.9M

Google.

Industry
Rank
1,023 75
Visitors
28.9M 2M

Google.

Industry
Rank
1,044 315
Visitors
28.4M 10.8M

Google.

Industry
Rank
1,069 100
Visitors
27.8M 2.6M

Google.

Industry
Rank
1,197 317
Visitors
25.1M 8M

Yandex.

Industry
Rank
1,213 233
Visitors
24.8M 5.2M

Gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në gjuhën shqipe, e cila i ofron përdoruesve të saj gjetjen e informatave shqip nga i tërë interneti. përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë më shumë se 33 milion ueb faqe shqip nga i tërë interneti, si dhe më shumë se 7000 lajme ditore nga të gjitha portalet shqip të infomimit. gjirafa.com ndër të tjera ofron edhe oraret e autobusëve ndërmjet vendeve në kosovë, maqedoni dhe shqipëri, si dhe parashikimin e motit për qytetet kryesore. gjirafa.com, “kërko në gjuhën tënded”.

Industry
Rank
1,274 742
Visitors
23.7M 28.3M

网易旗下利用大数据技术提供移动互联网应用的子公司,过去8年,先后推出有道词典、有道翻译官、有道云笔记、惠惠网、有道推广、有道精品课、有道口语大师等系列产品,总用户量达到7亿。

Industry
Rank
1,306 2
Visitors
23.2M 32K

Google.

Industry
Rank
1,412 213
Visitors
21.6M 3.4M

Google.

Rank
1,531 81
Visitors
20.1M 1M

INSIDER is about all the adventures life has to offer.

Industry
Rank
1,547 139
Visitors
19.9M 1.8M

Google.

Rank
1,589 84
Visitors
19.4M 972.7K

Startpage.com delivers online tools that help you to stay in control of your personal information and protect your online privacy.

Industry
Rank
1,752 132
Visitors
17.8M 1.3M

Google.

Industry
Rank
1,841 253
Visitors
17M 2.4M

Google.

Industry
Rank
1,885 11
Visitors
16.7M 87K

Google.

Industry
Rank
1,918 340
Visitors
16.4M 3.1M

Google.

Industry
Rank
1,940 159
Visitors
16.2M 1.3M

Google.

Industry
Rank
2,012 344
Visitors
15.7M 2.9M

Google.

Industry
Rank
2,040 44
Visitors
15.5M 307.4K

Google.

Industry
Rank
2,087 246
Visitors
15.2M 1.8M

Google.

Industry
Rank
2,191 326
Visitors
14.6M 2.3M

Google.

Industry
Rank
2,323 111
Visitors
13.8M 621.8K

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Industry
Rank
2,357 194
Visitors
13.6M 1.1M

Google.

Industry
Rank
2,378 388
Visitors
13.5M 2.3M

Google.

Industry
Rank
2,457 3K
Visitors
13.1M 6.9M

138美业网-美业传媒资讯聚合平台,中国美业更新量较大、具影响力的门户网站,提供美容行业观察与评论,人物访谈,美容院新闻、日化新闻、展会、创业、营销、化妆品品牌大全等最新资讯。

Industry
Rank
2,550 79
Visitors
12.7M 364.6K

Google.

Industry
Rank
2,731 379
Visitors
11.9M 1.7M

Google.

Industry
Rank
2,810 325
Visitors
11.6M 1.1M

Google.

Industry
Rank
2,828 307
Visitors
11.6M 1.3M

Google.

Rank
2,866 55
Visitors
11.4M 193.8K

209.28 million stock images, vectors and videos. Greater choice from Alamy, the world’s most diverse stock photo collection.

Industry
Rank
2,948 131
Visitors
11.2M 427.5K

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Industry
Rank
3,166 725
Visitors
10.5M 1.8M

Google.

Industry
Rank
3,182 946
Visitors
10.4M 2.2M

Info.com - Search The Web.

Industry
Rank
3,191 4K
Visitors
10.4M 5.4M

Simpli.com - What's Your Question?.

Industry
Rank
3,321 247
Visitors
10M 721K

Google.

Industry
Rank
3,487 551
Visitors
9.6M 1.6M

Google.

Industry
Rank
3,493 2K
Visitors
9.6M 11.3M

Google.

Industry
Rank
3,623 499
Visitors
9.3M 1M